2018 Rysslands VM-stadion parade

2018 Rysslands VM-stadion parade

21 december 2017 Nyheter, Ryssland, 2018 Ryssland VM-förhandsgranskning, matcha Stadium previews. Luzhniki Stadium, i Moskva, kommer att vara här för 2018 Rysslands VM-öppnare och sista 7 matcher. 2008 Champions League final hölls här. Letar du efter högkvalitativa och Billiga VM 2018 Fotbollströjor? Missa inte våra produkter, vår webbplats har ett gott rykteskydd.

VM-matchen med bollen har alltid varit i fokus för uppmärksamhet. Sedan Adidas blev officiell bollsponsor har introduktionen av nästan varje ny generation fotboll visat sig en känsla av excellens och lett till förändring i fotboll. I världscupen 2018 i Ryssland förberedde Adidas Telstar denna nya fotboll. Begränsa rabatter för Ryssland VM 2018 tröja, köp direkt och du får fler erbjudanden.

Luzhniki Stadium, som ligger i den ryska staden Moskva, är Rysslands största stadion, med totalt 84 745 platser. Denna stadion är en komposition av Luzhniki Olympic Sports Center, och det var en tid då arenan heter Lenin Stadium.

Luzhniki-stadion är den största platsen för 1980-OS i Moskva med en kapacitet på 103000 personer, med banor, fotbollsfinaler och hästevenemang på arenan. Stadionet var också värd för världshockey i 1957, när finalen hölls mellan Sovjetunionen och Sverige, och publiken nådde 55000 personer, en världsrekord för publikens närvaro vid evenemanget. Om du vill veta mer om Billiga Fotbollströjor med tryck, besök webbplatsen, där det finns en mer detaljerad beskrivning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *