Analys av detaljerna för Frankrike fotbollströjor VM 2018

Ryssland 2018 VM kommer! Den franska fotbollsförbundet lanserade gemensamt Frankrike hemmatröja VM 2018 och Frankrike Bortatröja VM 2018. Kombinationen av elegans och innovation är den nya statusen för Les Bleus i Ryssland i sommar.

I Frankrike representerar landslaget ett sätt att vara, en livlig representation av fransk karaktär. Tradition och vitalitet sameksisterar i detta lag, och så gör deras fans. Kombinationen av Frankrikes starka traditioner och ständig omfamning av framtiden har bildat den samtidiga kulturen i Gallic Rooster.

År 2018 utformade det franska laget kläder från hela avdelningen för att upprätthålla den kulturella mångfalden och lovordade den eviga symbolen för nationell stolthet på moderna sätt – blå, vit och röd. De nationella flaggfärgerna presenteras i en annan känd tradition av fransk elegans – den berömda eleganta stilen. De nya hemtröjorna reproducerar de blå, vita och röda färgerna från topp till tå. De delikat stickade kragen visas på knapparnas knappar. Det finns upphöjda nationella maxims – ”Liberté, Egalité, Fraternité”.

Fotbollströjor VM 2018 använder högpresterande stickade tyger utrustade med den senaste Vaporknit-tekniken för att öka hastigheten genom både prestanda och estetik. De synliga maskorna på bröstet och baksidan kartläggs noggrant utifrån atletisk feber och svettdata för att ge optimal andning.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *