arsenal tröja med tryck ”Bortsett från det faktum att

arsenal tröja med tryck ”Bortsett från det faktum att pojken själv har skrivit på ett långsiktigt avtal med Celtic, klubben han har varit med sedan grundskolan, är pengarna som noterats för honom skrattretande.

”Vi pratar inte om en valp vid 16 eller 17. Vi pratar om en pojke som har gjort mål på internationell nivå och Champions League-nivå och som har utvecklats till en ytter som garanterar tvåsiffriga mål.

”Så bespara mig 8 m chatten. Om – och det är ett stort om – det fanns någon som tittade på Forrest så skulle de behöva tredubbla den siffran bara för att få Celtic intresserad.

”Dagarna då engelska klubbar kommer in och skaffar spelare för slantar är sedan länge förbi. Peter Lawwell är inte typen som låter spelare glida ut ur klubben utan att få deras marknadsvärde och i Brendan Rodgers har du en kille som vet exakt vad en spelare är värd.

”Så du kan glömma att någon kommer in för Forrest eller någon annan spelare och tar bort dem för en låt.”

Forrest har gjort mer än 300 matcher för Celtic och är fortfarande på väg att toppa det personbästa målavkastningen av 17 han lyckades med förra säsongen.

Hartson tillade: ”Det finns ett förslag att Forrest Billiga Fotbollsdräkter Barn ommer att fortsätta att bli den mest dekorerade Celtic-spelaren i den moderna eran och det kommer att betyda mycket för honom också.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *