arsenal tröja med tryck Real Madrids tränare Zinedine Zidane

arsenal tröja med tryck Real Madrids tränare Zinedine Zidane har antytt att Eden Hazard kommer att vara inblandad i viss kapacitet under deras Champions League-match mot Borussia Mönchengladbach på tisdag.

Hazard har kämpat med skador sedan han säkrade en flytt till Santiago Bernabeu från Chelsea 2019 och gjorde bara 22 matcher för Zidanes lag förra säsongen – gjorde en gång.

Den belgiska landslagsspelaren drabbades av ytterligare ett skadebakslag i början av den nya kampanjen och är ännu inte med för Real den här säsongen.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid att bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Efter klubbens 3-1-seger över Barcelona i La Liga på lördagen verkar Hazard redo att spela igen – med Zidane glada över att ha ytterligare ett anfallsalternativ i rockärmen.

”Om Hazard är med oss är det för att han mår bra och det är goda nyheter. Vi är alla glada att se honom hos oss”, sa Zidane på måndagen.

”I morgon får vi se hur vi ska använda honom. Det är fotbollströja barn med namn mycket positiva nyheter för oss.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *