benzema tröja För nu är det dock ett surr om Milan igen

benzema tröja För nu är det dock ett surr om Milan igen tack vare anfallaren, som har anslutit för ingenting på ett sexmånaderskontrakt, med option på ytterligare ett år.

Han kan mycket väl få sin förlängning. På fredagens presskonferens förklarade han sig tillgänglig för urval för måndagens möte med Sampdoria på Giuseppe Meazza och kom onekligen fram som en man på ett uppdrag, lika fast besluten som alltid att tysta sina tvivlare.

”Jag föredrar att folk hånar mig, så att det kommer ut mer adrenalin”, insisterade han. ”Vi kan inte alltid vara likadana. Din fysik och erfarenhetsnivå förändras, men ditt självförtroende gör det inte.

”Jag är inte här för att dansa vid sidan av maskoten. Jag är inte här för att jag är Zlatan. Jag börjar från noll. Det jag har gjort tidigare räknas inte. Jag har mycket att göra bevisa för mig själv.

”Jag känner också förväntningarna från fansen.”

Hans meddelande till dem var enkelt, ”Vänta på fotbollströja med namn barn mig på San Siro. Jag kommer tillbaka för att få det att hoppa som tidigare.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *