benzema tröja Rafael Benitez säger att han inte har några

benzema tröja Rafael Benitez säger att han inte har några långsiktiga planer för Newcastle United eftersom han upprepade sin besvikelse över klubbens övergångsaffärer.

Efter uppflyttningen från Championship har Newcastle inlett sin återkomst i Premier League med två förluster.

Även om Jacob Murphy, Florian Lejeune, Joselu och Javier Manquillo alla har tagits in i sommar, förväntade sig Benitez mer investeringar i a-laget från ägaren Mike Ashley.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
”Vi vann mästerskapet och vi gjorde 30 miljoner pund i vinst. Jag hade ett möte med Mike och jag förväntade mig att vi kunde vara i en bättre position än vi är nu. Det är vi inte”, sa han.

”Vi får se om vi kan förbättra oss så mycket vi kan den här veckan. Jag ska försöka göra mitt jobb.

”Hur mycket kan jag förbättra laget? Det beror på hur Fotbollsdräkt barn bra vi jobbar och hur mycket spelarna kan lära sig.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *