beställa fotbollströja med namn Jose Mourinho har utfärdat ett passionerat

beställa fotbollströja med namn Jose Mourinho har utfärdat ett passionerat försvar av underfältets mittfältare Paul Pogba – och säger att han är ”rädd” av den växande ”avund” som omger spelaren.

Manchester United-chefen hade en explosion för de tidigare fotbollsspelarna att tjäna sina pengar som TV- och radiokunniga som staplade in på den 24-årige franskmannen efter hans dåliga uppvisning mot Chelsea på Stamford Bridge på måndag kväll i Uniteds 1-0 FA Cup-kvartal. slutgiltigt nederlag.

Mourinho försökte avböja prestationen för världens dyraste spelare efter matchen och hävdade att Pogba var den bästa spelaren på planen i London.

Men det misslyckades med att skydda Uniteds m 89 miljoner sommarköp från Juventus från en sträng av kritik.

Flakan var också tung på sociala medier efter Uniteds cuputgång när Pogba spelades ut av Chelseas matchvinnare N’Golo Kante.

Jose Mourinho
”Jag känner att världen tappar värden och avund kommer till vissa nivåer som jag är rädd för – speciellt med de tidigare generationerna”, sade Mourinho inför torsdagskvällens Europa League-kollision med Rostov.

”Det är inte Pauls fel att han får tio gånger pengarna som vissa spelare, några mycket bra spelare gjorde tidigare.

”Det är inte hans fel att några av kennlarna är i verkliga problem med sina liv messi tröja och de behöver varje mynt för att överleva och Paul är en miljonär. Det är inte hans fel.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *