Betalare: Jag är övertygad om att spela för det franska laget i VM

Frankrike VM tröja 2018

Marseille midfielder Payer sa i en intervju med TV-fotboll att han inte var orolig för att bli utvald för det franska laget. Betalaren sa att han var övertygad om att han skulle gå med Frankrike till VM i Ryssland. Pajten är försiktig med lagets nuvarande ligaprestation. ”Vi är andra i ligan just nu men vårt mål för säsongen är att hålla de fyra bästa i ligan och vi kommer inte att ändra våra mål lätt och vi kommer att arbeta hårt för att uppnå vårt uppdrag.”Billiga VM tröjor, alla våra tröjor erbjuder anpassningsalternativ.

Den här säsongen betalade Payet 19 gånger i ligan, har gjort 4 mål, skickade också sju assistanser. ”Det visar både min hälsa och spelet känns bra och jag ser fram emot framtiden.” Mitt mål är att gå till Ryska VM i slutet av säsongen och den hårda konkurrensen i alla delar av det franska laget, men jag är inte orolig eftersom det i sista hand beror på min prestation. Om jag visar min nivå, kommer jag att vinna en chans att resa till Ryssland. Jag kommer att vara medlem i franska laget, det här är en mycket underbar sak. ”Frankrike VM tröja 2018, anpassad tröja med ditt favoritnamn och nummer.

”Om jag inte kom in på VM-storlistan skulle jag välja att ta en paus, vilket skulle vara en av mina största besvikelser, men om jag gick till VM med det franska laget för att lyckas skulle jag vilja ha en fransk tv-station för att sända väderprognosen. ”Billiga Fotbollströjor med tryck, vi ger den bästa servicen och snabb leverans.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *