billiga fotbollskläder barn Chelsea har meddelat att Petr Cech har återvänt

billiga fotbollskläder barn Chelsea har meddelat att Petr Cech har återvänt till klubben för att ta en roll som teknisk och prestationsrådgivare. Den legendariska målvakten återvänder till Stamford Bridge efter att ha meddelat sin pension i slutet av säsongen 2018/19. Det rapporterades allmänt att han skulle återvända att ta rollen som chef för fotboll, men istället har blues gett honom en annan titel.

Ett uttalande på klubbens officiella webbplats förklarade följande information om hans nya roll: ”Fokus i jobbet kommer att vara att ge råd om alla fotbolls- och prestationsfrågor i hela klubben samt att bädda in och underlätta starka band mellan våra herr- och akademilag och se till att de olika supportavdelningarna arbetar effektivt tillsammans. ”Fernando Torres tillkännager sin pension José Mourinho vill hantera på internationell nivå Eden Hazards sista budskap till ex-Chelsea-lagkamrater. När han talade om sin nya roll sa Cech:” Jag känner mig mycket privilegierad att få denna möjlighet att gå med i Chelsea FC igen och hjälpa till att skapa bästa möjliga högprestandamiljö för att fortsätta den framgång som klubben har haft de senaste 15 åren. ”Jag ser fram emot den nya utmaningen och hoppas att jag kan använda all min fotbollskunskap och erfarenhet för att hjälpa laget att uppnå ännu mer framgång i framtiden. ”

Som spelare fick Cech stor framgång med Chelsea och vann varje inhemsk trofé som erbjuds, inklusive fyra Premier League-titlar, tre FA-cuper och Champions League. Tjeckiens internationella överträffade också Peter Bonettis långvariga rena rekord i Chelsea, innan han flyttade till Arsenal 2015, där han vann ytterligare en FA-cup.

Trots att han flyttat till en London-rival är Cech fortfarande ac milan tröja en mycket populär person i Chelsea och fans kommer utan tvekan att vara mycket glada över att han återvänt till klubben. Nästa bekräftelse på Frank Lampards utnämning?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *