billiga fotbollskläder barn När Antoine Griezmann genomförde en presskonferens

billiga fotbollskläder barn När Antoine Griezmann genomförde en presskonferens på det franska landslagets träningsläger på tisdagen, förväntade sig alla att han skulle avslöja sin framtid. Fransmannen kopplas till en flytt till Barcelona, ​​även om det fortfarande finns en möjlighet att han kan stanna kvar i Atletico Madrid. Frankrike startar sin VM-kampanj mot Australien på lördag och Griezmann hade tidigare insisterat på att han skulle avslöja sin framtid innan den matchen.

”VM för Frankrike börjar på lördag, det finns fortfarande tid. I Spanien säger vissa att jag stannar i Atlético, andra säger att jag lämnar och jag säger det innan den första matchen börjar”, sa han nyligen. Många såg hans presskonferens på tisdagen, fyra dagar före Frankrikes första match i tävlingen, som den perfekta chansen att göra just det. Men Griezmann gjorde många fotbollsfans besvikna genom att säga: ”Jag är väldigt ledsen, men idag tänker jag inte ge mitt beslut. ”Jag vet att det finns mycket förväntan, jag vet att många väntade på det, men idag är inte dagen (att tala om min framtid).

”Det finns ingen mer press på mig, jag är avslappnad, fokuserad på VM. ”Jag är glad och det är det viktigaste nu. Jag har levt med det här i tre månader och jag är van vid det, nu måste jag tänk på VM.”BESLUTET GRIEZMANN HAR TATT Men varför? Nåväl, Mundo Deportivo har avslöjat allt. De hävdar att Griezmann har bestämt sig för att gå med i Barcelona. Rapporten säger att en ”mycket välinformerad källa” har berättat för dem att han har gick muntligen med på att gå med i Camp Nou-klubben.

Men varför avslöjade han inte det på sin presskonferens? Nåväl, han kunde inte säga något om Barca på grund av frigivningsklausulen som minskar avgiften de kan teckna honom för inte träder i kraft förrän den 1 juli. Om katalanen klubben skrev på honom nu, det skulle kosta dem 200 miljoner euro men om de väntar till månadsskiftet kommer det att halveras till 100 miljoner euro. Naturligtvis, om han stannade i Atleti, varför skulle han inte bara komma ut och säg det nu om han redan har fattat sitt beslut? Allt tyder på att Griezmann psg tröja mbappe ska skriva på för Barca efter VM…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *