Billiga Fotbollskläder Barn Striker Gilberto gjorde mål

Billiga Fotbollskläder Barn Striker Gilberto gjorde mål i andra halvlek för att hjälpa Vasco da Gama-nederlaget Botafogo 2-1 för att vinna sin första Rio de Janeiro-statstitel på 12 år på söndagen.

Vasco vann 3-1 på aggregat efter en 1-0 seger i första benet i förra veckan på Maracanã Stadium. Rafael Silva öppnade poängen sent i första halvlek för Vasco da Gama vid Maracanã. Botafogo utjämnades genom Diego Jardel i den 75: e minuten innan Gilberto förseglade Vascos seger med ett skott från insidan av området. Vascos förstaben-seger kom också med ett skotttidsmål. Vasco, som spelade i den andra divisionen av den brasilianska ligan förra säsongen, hade inte vunnit den traditionella regionala turneringen sedan 2003.

Sterling förstås att ha avvisat en stötfångare på £ 100.000 i veckan på Anfield, men förväntas återuppta kontraktsförhandlingar för mer pengar i slutet av säsongen.

Carragher tror emellertid att det skulle kunna störa Coutinho, som undertecknade en ny affär i februari för en rapporterad £ 70,000 per vecka. Reds legend kan inte skilja paret i form av form denna term, och anser att en stor lönehöjning för Sterling kunde förstöra sin utveckling.

Billiga Bayern Munchen tröjor Carragher skrev på Daily Mail: ”Liverpool vill inte att Sterling förlorar sin entusiasm och därför bör hans lön stimuleras. Det finns dock en tankeskola bland några Liverpudlians som säger” Ge honom vad han vill, eller någon annars kommer det. ”De oroar sig för att det saknas ambition. Jag har problem med det här, hur är Philippe Coutinho, som har varit lika bra som Sterling, på mindre än hälften av sina pengar?”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *