billiga fotbollströjor barn Fotboll har samlats kring Aaron Lennon efter

billiga fotbollströjor barn Fotboll har samlats kring Aaron Lennon efter att det visade sig att han får behandling för en ”stressrelaterad sjukdom”. Som rapporterats av BBC Sport tidigare i veckan hittades Everton-yttern vid sidan av en väg där polisen fängslade honom under Mental. Health Act. 30-åringen har inte varit med i kola sedan februari, och alla i spelet kommer att hoppas att han nu får den hjälp han behöver.

Lennons fall har oundvikligen satt fokus på psykiska problem inom fotbollen. Många fans tog undantag från Daily Mails bevakning av händelsen efter att tidningen valde att fokusera på hans löner och några av hans tidigare förseelser. Det borde vara självklart hur mycket en fotbollsspelare tjänar gör dem inte immuna mot sjukdomar, och eventuella tidigare misstag han kan ha gjort är helt irrelevanta. Det fanns också debatt om användningen av ordet ”fängslad” i fall som detta eftersom det tyder på fel. Men generellt sett, reaktionen på nyheterna har varit hjärtvärmande. Fotboll når ut till Lennon. Englands landslagsspelares tidigare tränare Mauricio Pochettino använde sin presskonferens inför Spurs resa till West Ham för att ”sända alla våra önskningar om att han snart blir frisk, han och hans familj.”

Faktum är att flera Premier League-tränare har talat om situationen eftersom det i slutändan är en som ger stor resonans hos alla inom fotbollen. Jurgen Klopp gjorde dock en mycket bra poäng till reportrarna när han fick frågan vad han tyckte om det hela. Liverpool-chefen insisterade på att även om det är viktigt för människor att vara medvetna om problem, så förtjänar Lennon och hans familj integritet.” Vad jag än kan säga om det hjälper inte, det är bara en annan rubrik”, sa han. ”Vad jag verkligen tycker är, håll alla dessa typer av frågor så privata som möjligt. Ge människorna den integritet de behöver – sluta prata om det, sluta fråga om det.” Om det inte är en fotbollsspelare är den enda fördelen att ingen frågar om det, så det är lätt att komma tillbaka när du mår bättre.” I fotboll eller i allmänhetens ögon är alla intresserade och jag gillar det inte. Det är som att se en bilolycka – istället för att hjälpa liverpool tröja dig att bara titta på eller ta ut din smartphone, och Jag hatar det verkligen.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *