billiga fotbollströjor barn Mikel Arteta var i tårar när

billiga fotbollströjor barn Mikel Arteta var i tårar när han sa sitt sista farväl på Manchester Citys träningsplan strax före jul förra året.

Spanjoren kan bara ha varit en del av Pep Guardiolas tränarstab i tre år, men under den tiden hade han etablerat sig som en viktig kugge i Citys inhemska dominans.

Guardiola litade implicit på honom och Citys spelare trodde på honom, med sådana som Raheem Sterling och Leroy Sane som gav honom äran för några av de förbättringar de hade gjort i sitt spel.

Redaktörernas val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Men när Arsenal knackade på var det ett samtal som Arteta inte kunde ignorera.

Trots hans tillgivenhet för City och hans vattentäta relation cristiano ronaldo tröja med Guardiola och spelarna, var lockelsen att återvända till norra London för stark.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *