billiga fotbollströjor barn Watford är redo att bryta banden

billiga fotbollströjor barn Watford är redo att bryta banden med ytterbacken Danny Rose bara sex månader efter att ha tagit honom tillbaka till klubben, enligt en rapport.

Rose kom till Watford på en fri transfer under sommaren efter att ha släppts av Tottenham Hotspur. Det markerade en återkomst till klubben efter en tidigare låneperiod från Spurs 2009. Under sin första snålhet spelade han sju gånger, medan han har gjort nio matcher hittills den här säsongen.

Men Rose kanske inte tillför dem så mycket – om alls. Enligt?Sky Sports News har Watford gjort honom tillgänglig för övergång.

De skrev på honom på ett tvåårskontrakt när de tog honom ombord under sommaren. De är dock redo att gå vidare bara en fjärdedel av avtalet.

Sky Sports säger att Watford har sagt till Rose att han inte kommer att spela för dem igen. Därför står han på transferlistan för januari.

Det är ännu inte klart vem som kan tänkas vilja ta den tidigare England-landslagsmannen. Men Watford verkar villig att få bort honom från böckerna när de kämpar om nedflyttning.

31-åringen är utan framträdande på över en månad efter att ha hämtat sin femte bokning för säsongen mot Manchester City i början av december. Han har inte återvänt efter sin en matchs avstängning.

Rose kommer inte heller att komma i fråga för uttagning i FA-cupen när Watford möter Leicester i den tredje omgången i helgen.

Nu ska vänsterbacken leta efter en ny klubb för andra gången på några månader. Efter att ha kört ner sitt Tottenham-kontrakt kommer Watford att hoppas att det är lättare att lossa sin oönskade man.

Claudio Ranieri har tidigare antytt att Rose har kämpat på grund av konditionsproblem. Han hade dock sagt att han ville jobba med honom om han var i toppform.

De verkar nu ha kommit till en insikt om att han inte kommer landslagströjor fotboll att nå de nivåerna igen. Följaktligen kommer klubben att hoppas på att snart hitta en spelare till den Doncasterfödde spelaren.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *