billiga fotbollströjor Celtic -chefen Brendan Rodgers riktade uppmärksamheten

billiga fotbollströjor Celtic -chefen Brendan Rodgers riktade uppmärksamheten mot Europa League efter att ha funnit Champions League -fotbollen

ett steg för långt ”den här säsongen. Nordirländaren, som hade tagit Hoops till gruppspelet i tävlingen under sina två första år som chef, hade erkänt den andra etappen i det tredje kvalet mot AEK Aten på Olympiastadion på tisdagskvällen var hans största kvalutmaning hittills efter 1-1-dragningen på Parkhead förra veckan. Inom sex minuter var hans lag ett mål genom en Rodrigo Galo-strejk. , med kroatiska anfallaren Marko Livaja på väg in på en andra fem minuter efter paus.

Parkhead-ersättaren Scott Sinclair drog tillbaka ett mål i den 78: e minuten, men trots en fin final kunde de skotska mästarna inte skapa en sekund som skulle ha gjort dem på bortamål. de kommer att möta den lettiska sidan Spartaks Jurmala eller den litauiska sidan Suduva, och Rodgers sa:

Europa League är fortfarande en prestigefylld tävling.

De två säsonger jag har varit här har vi kvalificerat oss för Champions League, men det har varit ett steg för långt den här säsongen.

Först och främst måste vi komma igenom det sista slutspelet och se till att vi har europeisk fotboll.

Just nu är vi besvikna över resultatet av spelet och hur vi gick ut. ”Rodgers beklagade ett försiktigt försvar för sitt Champions League -avslut.

Han sa:

Jag tycker i allmänhet att vi spelade mycket bra i spelet, men vi släppte in två mjuka mål.

När du lägger till det i målet vi släppte in i den första etappen är vi verkligen besvikna.

Mycket av vårt spel Jag trodde att vi spelade bättre fotboll under de två matcherna.

I huvudsak fanns det inte för många möjligheter mot oss, ac milan tröja men du kan inte erkänna så lätt och tyvärr har det kostat oss.

Jag trodde att vi var det bättre fotbollslaget över de två benen. ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *