Billiga fotbollströjor på nätet Chelsea-legenden Didier Drogba har officiellt bekräftat

Billiga fotbollströjor på nätet Chelsea-legenden Didier Drogba har officiellt bekräftat sin pensionering från fotboll. Anfallaren tog några månader för att bosätta sig på Stamford Bridge efter hans flytt på 24 miljoner pund från Marseille 2004. Resten, som de säger, är historia.

som nu utgör en del av coachningsteamet på Aston Villa skrev: ”@ didierdrogba KING. Grattis till din pensionär.” Det har varit ett absolut nöje och en ära att ha spelat och tränat med dig i 11 år. Diddy att du hade allt som spelare och jag är så glad (och tur!) Att vi hade dig i Chelsea. ”Jag hatade att spela mot dig i träning, din mentalitet att vinna varje dag var smittsam och det körde varje spelare in truppen ska bli bättre individuellt och kollektivt.

”Några av målen och föreställningarna som vi alla hade nöjet att se kommer att förbli hos oss för alltid men jag är verkligen välsignad eftersom jag lärde känna mannen @didierdrogba, och vilken fantastisk man du är!” Didier Drogba Jag älskar att du gillar en bror och önskar dig all framgång med ditt nästa kapitel i fotboll och liv. Tack för minnena 19/05/2012. Älska dig kompis. ”Det är svårt att sammanfatta Drogbas kultstatus i Chelsea men Terry har nästan lyckats det. På senare år har 40-åringen bedrivit sin handel med Montreal Impact och Phoenix Rising. Fotbollsvärlden nu väntar på hans nästa drag. Vilka är dina favoritminnen från Drogba i Chelsea? Har psg tröja mbappe du något att säga i kommentarerna.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *