Billiga fotbollströjor på nätet De nominerade till de bästa FIFA-priserna har tillkännagetts

Billiga fotbollströjor på nätet De nominerade till de bästa FIFA-priserna har tillkännagetts, med sådana som Lionel Messi, Cristiano Ronaldo och Robert Lewandowski som alla kan vinna utmärkelsen Årets spelare för herrar.

Världsfotbollens styrande organ släppte kortlistorna för utmärkelserna för de bästa spelarna, målvakterna och tränarna under det senaste året.

Kandidaterna har valts ut av expertpaneler – en var för herr- och damspelen.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörernas val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid att bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Vilka är de nominerade till The Best FIFA Men’s Award?
Som alltid är den argentinska hjälten Lionel Messi aktuell för priset efter en stark personlig säsong med Barcelona och säkrat Copa America-titeln med sitt land.

Även Cristiano Ronaldo kämpar för priset efter hans hjältemod för Juventus trots deras underväldigande säsong.

Efter deras Champions League-vinnande bedrifter med Chelsea har mittfältarna Jorginho och N’Golo Kante nominerats i år, och tvåan Kevin De Bruyne har också inkluderats.

Liverpool-ikonen Mohamed Salah har varit i otrolig form även i år och har förtjänat sin plats på listan.

Robert Lewandowski kommer att känna att han har en bra chans med tanke på hans mål med Bayern München i år, men Real Madrids superstjärna Karim Benzema kommer att vara säker på att ta sig an en allvarlig utmaning.

Borussia Dortmunds stjärna och mycket eftertraktade anfallaren Erling Haaland och hans Paris Saint-Germain-motsvarighet Kylian Mbappe finns också på listan, tillsammans med Brasilien-ikonen Neymar.

Konkurrensen om priset för bästa FIFA-målvakt för män är också stark, med Alisson Becker, Gianluigi Donnarumma, Edouard Mendy, Manuel Neuer, Kasper Schmeichel alla nominerade.

Vem är aktuell för det bästa FIFA-priset för kvinnor?
Chelsea har fyra stjärnor upp till dampriset, med Magdalena Eriksson, Pernille Harder, Ji Soyun och Sam Kerr alla på kortlistan.

Barcelona har även fyra kandidater i Aitana Bonmati, Caroline Graham Hansen, Jennifer Hermoso och Alexia Putellas.

Manchester City-duon Lucy Bronze och Ellen White och Arsenal-stjärnan Vivianne Miedema tävlar.

Stina Blackstenius från Sverige fotbollskläder barn juventus och BK Hacken samt Canada och Portland Thorns stjärna Christine Sinclair finns också med på listan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *