billiga matchtröjor Premier League-drabbningen mellan Aston Villa och Sheffield United

billiga matchtröjor Premier League-drabbningen mellan Aston Villa och Sheffield United har fått ett slut på ett 100-dagars uppehåll – det längsta avståndet mellan matcherna på en enda säsong i den engelska toppklassen sedan 1963.

Ligan har varit avstängd sedan mars på grund av coronavirus-pandemin men är igång igen från och med onsdagen när Dean Smiths lag fortsätter kampen mot nedflyttning med hemmamatch mot sjuan Sheffield United, som är i kamp om en plats i Europa nästa termin.

100-dagarsuppehållet är den överlägset längsta mellan matcherna i Englands högsta division som har upplevts, med den tidigare långa pausen 1963.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City. En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Avstängningen berodde på en gigantisk snöstorm som täckte stora delar av landet i snö – upp till 20 fot på vissa ställen.

1 – Aston Villa v Sheffield United kommer att vara den första engelska toppmatchen som manchester city tröja barn spelas i juni månad sedan Sheffield United slog Stoke med 2-1 den 14 juni 1947. Okänd.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *