Billiga replika fotbollströjor Det var en aldrig tidigare skådad

Billiga replika fotbollströjor Det var en aldrig tidigare skådad domardrama vid Africa Cup of Nations på onsdagen när matchens funktionär som ansvarade för Tunisien och Malis sammandrabbning tog flera tvivelaktiga beslut. Här är exakt vad som hände.

Klicka dig igenom galleriet ovan för att se bilder på reaktionen på domarens tvivelaktiga uppmaningar!

Grupp F-drabbningen kantades av kontroversiella ögonblick när Mali besegrade tunisierna med 1-0 tack vare en straff i andra halvlek av Ibrahima Kone.

Innan spelaren konverterade från 12 yards, rådfrågade domaren Janny Sikazwe Video Assistant Referee (VAR), vilket tog mer än två minuter från det att foulen för handboll i boxen först avkunnades.

Ytterligare en målspark tilldelades i den 73:e minuten, denna gång till Tunisien, som återigen behövde bekräftelse från VAR. Wahbi Khazri misslyckades senare med att hitta baksidan av nätet efter att hans försök räddats.

Det verkliga dramat kom dock när den zambiska högste tjänstemannen, som arbetade vid fotbolls-VM 2018 i Ryssland, tog tid för matchen i den 85:e minuten i ett ögonblick som väckte ilska bland Tunisiens bänk.

Spelet återupptogs efter att Sikazwe insett sitt misstag, även om det blev mer kontrovers när Malis El Bilal Toure fick sina marschorder två minuter senare för en hänsynslös utmaning mot en motståndare.

Matchen slutade sedan i raseri och förvirring när domaren konstigt nog blåste för full tid innan slutet av de 90 minuterna igen, vilket ledde till kaotiska scener när medlemmar av Tunisiens personal stormade planen för att tjata över funktionären. Tanken var att det, på grund av de flera avbrotten, borde ha blivit mycket mertid.

Domare orsakar enormt drama i Afcon Showdown

Det rapporteras att Malis manager Mohamed Magassouba under sin presskonferens efter matchen informerades av Confederation of African Football (CAF) tjänstemän om att matchen skulle återupptas men att Tunisien tackade nej till möjligheten, kanske förståeligt.

Sikazwe och hans assistenter var tvungna att föras bort från planen mbappe tröja av säkerheten när spänningarna nådde en kokpunkt.