Botafogo har för närvarande två spelare Matchtröjor Fotboll Barn

Botafogo har för närvarande två spelare Matchtröjor Fotboll Barn i Confederations Cup på landslaget, men tränaren Oswaldo de Oliveira hoppas ha båda spelarna – Uruguays Nicolás Lodeiro och Brasiliens backare-målare Jefferson – tillgängliga för klubbens mittvecks cupspel.

Botafogo spelar Figueirense i Volta Redonda på onsdagskväll, vilket lämnar bara några dagar mellan de sista Confederations Cup-spelen och det här spelet i Copa do Brasil.

Jefferson kommer sannolikt att vara på bänken igen för Brasilien för finalen mot Spanien, men det anses att Lodeiro kommer att spela en del i Uruguays spel mot Italien, vilket kommer att avgöra vilket lag som slutar tredje i turneringen.

Resten av Botafogo-sidan är nu i träning, eftersom de förbereder Griezmann Tröja Barn sig för både koppspelet och återkomsten av de brasilianska ligamatcherna. Deras nästa ligamatch är söndag 7 juli mot Fluminense.

Spelare i den brasilianska ligan kommer att bli vana vid att regelbundet spela två matcher per vecka, eftersom schemat är tätt packat på grund av avbrottet för Confederations Cup.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *