Brasilien måste vara en av 2018 VM-mästare

Brasilien måste vara en av 2018 VM-mästare

Brasiliens 1-7 nederlag mot Tyskland i världscupen 2014 var det värsta nederlaget i världscup historia, och många trodde att den misshandlade brasilianska legionen inte kunde återvinnas 2018 år. Kritikernas anmärkningar var tydligt otroliga, och den 2016 brasilianska landslagsspecifiken, Tiffany, bevisade detta genom praktiska åtgärder. Merchandise marknadsföring tid, nu order att köpa Billiga VM 2018 Fotbollströjor, har möjlighet att få en mängd små presenter.

Brasilien drabbades också av två stora slag innan världscupen 2014 kom till ett slut. Den första var 2015 Copa America, som eliminerades av Paraguay i Fjärdefinalen, följt av Copa America från 2016-talet, där de eliminerades på ett nästan förödmjukande sätt. Den brasilianska fotbollen verkade så kaotisk att det aldrig verkade möjligt att återhämta sig, men den yngre generationen brasiliansk fotboll gav fansen hoppet att de historiskt hade vunnit den första herrfotbollen i OS.Brasilien VM 2018 tröja, god kvalitet, snabb leverans och fler erbjudanden.

Kort därefter vann det brasilianska landslaget segern 3-0 över Ecuador i Highland-loppet. Sedan dess har Brasiliens seger följt, och de har utan tvekan blivit det bästa laget på den sydamerikanska kontinenten. De klättrade från 6: e plats till toppen av VM-kvalificeringen och drog 10 poäng från Uruguay-laget bakom dem.

Det brasilianska laget är erfaret och de stora namnen spelare som de är beroende av som Alves, Marcelo och Neymar har redan visat sig i toppkonkurrensen. Samtidigt verkar den brasilianska mittfältaren ha nått sin bästa nivå de senaste åren, med stjärnor som Casemiro och Paulinho i stjärnorna Real Madrid och Barcelona, ​​liksom Fernandino och Cutigno, som är stora spelare i Premier League. Klicka på länken för att skicka, du kan besöka webbplatsen och lära dig mer i detalj om Billiga Fotbollströjor med tryck.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *