City såg ut som fotbollskläder barn om de skulle

City såg ut som fotbollskläder barn om de skulle komma kort i Champions League innan den lysande Sergio Aguero kom till deras räddning igen.

Det var en natt med hits och missar bland Blues-sidan – titta på hur vi rankade Blues-spelarna man för man här:

Gör ett fantastiskt tidigt stopp som såg ut som att det skulle bli plattformen för City att fortsätta för en berömd seger. Men Englands nummer 1 lämnades platt med Alonsos frispark. Det felet förändrade spelets dynamik fullständigt och såg ut som om det skulle kosta Blues. Kommer att vara en lättad man .

Var en överraskningsval framför Pablo Zabaleta men använde sin torg i tempo bra fram till slutet av första halvlek för att hålla Franck Ribery tyst. Det förändrades när han blev för mycket muskulerad av Lewandowski för Bayerns andra mål och han erbjöd inte mycket framåt, eller den intensitet som Zabaleta kan ha, mot de 10 män .

Tillräckligt solid från skepparen och han tyckte om några välsmakande trassel med Lewandowski utan att förlora sin coola. Satte sig själv efter pausen och gick nära med ett sent skott. Behöver mer soliditet runt honom och även om han i allmänhet försvarar sitt lag som en skeppare borde han måste tvivla på några av dem .

Fortfarande obevisad i en blå skjorta men började bra, fotbollskläder barn juventus få foten in och producera ett fint block för att förneka Rafinha. Men han blev outfoxed av Lewandowski för att erkänna frisparken som Alonso fick från och är fortfarande en touch rå. Fast vid det dock och du kan se att han har verktygen för att vara en bra spelare .

Fortsatte sin uppmuntrande form från helgen och även om Arjen Robben orsakade problem när han drev inuti, så blev inte fransmannen generad av den holländska mästaren. Clichy lyckades också raida framåt när möjligheten uppstod. Ser lite mer ut som hans gamla jag .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *