Cristian Tello har insisterat på fotbollskläder barn med namn att han är beredd

Barcelona-stjärnan Cristian Tello har insisterat på fotbollskläder barn med namn att han är beredd att hantera tävling från Neymar för en startbädd denna säsong.

21-åringen tävlar med 57 miljoner euro i Brasilien för en plats i Barcas start XI i den kommande kampanjen, liksom med Lionel Messi, Alexis Sanchez, Cesc Fabregas och Pedro.

Tello är dock övertygad om att han kan tvinga sig i Tito Vilanovas planer före Neymar, som rapporterats på Goal.com.

”Mitt val och min dröm är att lyckas på Barca,” sa han till reportrar på fredagen. ”Varje år är viktigare. Jag har en position i världens trupp, men jag hoppas på mer framträdande med hårt arbete.

”Jag vill kämpa för en plats i början av XI. Varje år har jag mer erfarenhet och jag gillar utmaningen. Jag är beredd att ta itu med konkurrens från Neymar och alla andra som är väldigt bra – tävlingen är hård.”

Den spanska under-21 internationella fortsatte att gratulera Thiago Alcântara för hans messi fotbollströja barn senaste flytt till Bayern München och uppmanade Barca-fansen att acceptera sin tidigare lagkamrats val att lämna klubben.

Tello tillade: ”Folk borde respektera Thiagos beslut. Det är en fantastisk signering för Bayern. Jag gratulerar honom och önskar honom det bästa.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *