Den lilla nationen var bunden av Grupp B men full av förtroende Antoine Griezmann Tröja efter

Andorra spelade in sin första konkurrenskraftiga seger på 13 år genom att slå Ungern 1-0 på fredag ​​tack vare ett mål från Marc Rebes.

Den lilla nationen var bunden av Grupp B men full av förtroende Antoine Griezmann Tröja efter att ha hållit på varandra följande rena lakan i sina två sista matcher.

Andorra hade slagit med sig San Marino 2-0 i en vänskap i februari och behöll sin fart genom att hålla Färöarna till en 0-0 rita en månad senare.

Men de hade inte samlat tre poäng i en kvalificerad kampanj sedan han slog Makedonien 1-0 i oktober 2004 och misslyckades med att vinna några av deras 66 matchande matcher.

Aquest és EL GOL, det är du som är en av de ledande företagen i Hongria! # juntsmésforts # somhiselecció pic.twitter.com/Zm8XCagxlA

– FederacióAndFutbol (@Fedandfut) 9 juni 2017

De tog ledningen mot Ungern efter 26 minuter, Jesus Billiga Fotbollströjor Barn Rubio hängde upp ett djupt kors till baksidan, som Rebes ledde över målvakten Peter Gulacsi och RB Leipzig och in i nätet.

Det var hans första internationella mål och Andorra höll på att vinna, flyttar sig över Lettland i grupp B-bordet efter sin efterlängtade seger, även om de är 14 poäng bakom ledarna Schweiz.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *