Det fanns frågetecken över Yaya Toures fotbollskläder barn med namn

Det fanns frågetecken över Yaya Toures fotbollskläder barn med namn sinnesstämning efter hans traumatiska sommar, men när han har spelat lite tid han spelat på turné har fans ingenting att frukta. Han har tränat bra, ser bra ut och producerat några av sina varumärkeskörningar.

Han har också sett glad ut bakom kulisserna, skrattat och skämtat, sett gamla vänner på Olympiacos. Om han kan sätta sig tillbaka i den rytm som gav honom fantastiska 20 mål från mittfältet i Premier League förra säsongen, har Blues en stor chans att silverfärger kommer i slutet av säsongen. Den andra juvelen i Citys mittfält krona i David Silva, som kom på andra halvlek mot den grekiska sidan.

Snart nog gjorde han en talande inverkan och fick straffsparken som Aleks Kolarov krossade i. Förra säsongen spelade han genom smärtan av en ankelskada för att hjälpa City till titeln, det är att hoppas att problemet ligger bakom honom efter en välbehövlig sommarresa. Kraften och slagen som Toure och Silva erbjuder på mittfältet är den ultimata kombinationen. Nu är utmaningen att få berätta på Champions League-scenen.

Karim Rekik och Dedryck Boyata spelade i centrala försvaret för fotbollströjor barn messi Blues men backlinjen var inte alls vattentät. Båda spelarna befinner sig i stadiet av sin karriär där de antingen behöver sparka på eller flytta ut. De ser fysiskt upp till uppgiften men positivt blir de ibland fångade. Olympiacos fick många chanser på TCF Bank Stadium och kan ha haft fler mål.

Den centrala defensiva duon som troligen kommer att spela mot Newcastle i Premier League-öppnaren – Vincent Kompany och Eliaquim Mangala – är helt klart en mycket högre kvalitetskombination men du skulle inte vara för bekväm att skicka Rekik eller Boyata ut i en högtrycksmatch. Med Martin Demichelis i skymningen av sin karriär och juryn fortfarande ute på Matija Nastasic finns det fortfarande defensiva frågor som ska besvaras.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *