Det Fotbollströjor barn med eget tryck fortsätter att fungera för dem

USA Kvinnor söker hämnd mot Japan Kvinnor i världscupen i 2015, där amerikanerna har förlorat sina asiatiska motståndare i 2011 års finalen. De två sidorna låste också horn i olympiska finalen 2012, med USA-vinnande guld och Japan silver. Tonights möte förväntas gå vägen för amerikanerna, eftersom de har Billiga Juventus tröjor varit mer övertygande på väg att göra de sista två, och skryta med verklig eldkraft för att få jobbet gjort.

Två gånger vinnare av VM (1991 och 1999), USA, jagar en rekord tredje triumf mot innehavarna, som har bevisat sina uppgifter för att göra finalen igen trots en knepig resa. Japan slog England i semifinalen tack vare ett sent eget mål och deras kampanj har sett dem spela ut smala segrar hela vägen.

Deras defensiva rekord är dock formidabel, vilket är hur de hämtar sina resultat. Japan behåller sin backline solid och slår ut resultat mot deras motstånd på ett organiserat sätt. Det Fotbollströjor barn med eget tryck fortsätter att fungera för dem, och favoriterna USA är den sista hindren för att behålla VM.

Men amerikanerna vann sin senaste högprofilerade fixtur i OS, och William Hill ger odds på 2/5 för att USA-kvinnorna ska bli segrade mot Japan kvinnor i kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *