Diego Forlan har påstås varit olycklig på Atletico för fotbollskläder barn billigt

Atletico Madrid-anfallaren Diego Forlan ser ut att lämna huvudstaden i sommar.

Den 31-årige har länge varit kopplad till ett drag på andra håll, men enligt källor i Spanien kommer han att flytta i sommar.

En mängd topp europeiska lag har spårat honom, men den stora frågan är var kommer han att hamna?

Orolig

Diego Forlan har påstås varit olycklig på Atletico för fotbollskläder barn billigt en stund nu på grund av att klubbarna upplevde brist på ambition.

Han tror också att han har förolämpat några av hans lagkamrater, eftersom de känner det som inte vill spela för klubben längre. Det finns även prat om att han inte ens pratar med några av hans lagkamrater. Allt detta lägger till en sak och det är ett drag någon annanstans.

Fruktsam

Det kommer inte att finnas några brist på deltagare för den uruguayanska internationella om han skulle bli tillgänglig i sommar. Han har varit en flitig målskytt i La Liga för Atletico Madrid och före detta för Villarreal.

Han har också gjort 29 mål för sitt land och gjorde fem mål för att hjälpa sitt land till semifinalen i förra årets VM.

Fel

Till La Liga fans Diego Forlan är en utmärkt anfallare som kan producera stunder av briljans. Men för de flesta engelska fotbollsfans är han ett misslyckande. Han tillbringade en olycklig stavning i Manchester United tidigare i sin karriär och han blev en skott av många ett skämt om bristen på mål.

Han hamnade 63 utseende för de röda djävlarna och gjorde tio mål Billiga Fotbollströjor. Den här posten är inte störst, men han var ganska ung när han gick med i United och mycket var förväntat av honom. Tyvärr passade engelska fotboll inte bara hans stil.

Det har varit ryktet i engelska medierna att 31-åringen skulle kunna återvända till Premier League. De som Tottenham och Everton har länkats till anfallaren, men han måste fråga sig om den engelska toppflygningen är för honom.

Punkt

Forlan kan känna att han har en poäng att bevisa och ett drag till Premier League i sommar skulle låta honom bevisa att poängen nästa säsong. Den erfarenhet han har uppnått under sin karriär i La Liga skulle hjälpa honom att klara det engelska toppflyget, även om det är en helt annan typ av fotboll.

Italien

Ett annat intressant alternativ för Atletico-stjärnan verkar vara Serie A. På frågan om den italienska toppflygningen intresserade honom sa han till Gazzetta Dello Sport: ”Jag utesluter inte det i framtiden”

”Om ett bra erbjudande kom till mig och klubben, ett förslag som inte bara var lämpligt ekonomiskt utan också ur det perspektivet att det var en viktig klubb, då skulle jag acceptera.”

Jag tror att italiensk fotboll skulle passa Forlans stil långt bättre än Premier League. Men Forlan är nu en annan spelare till den som skrattade åt av den engelska pressen i sin United karriär. En sak som ser väldigt osannolikt är att anfallaren bor i huvudstaden med Atletico.

Sista chansen

Vid 31 års ålder, var Forlan bestämmer sig för att flytta, måste han vara exakt rätt drag för honom, eftersom det kan vara hans sista stora drag. Jag skulle vilja Diego Forlan att komma tillbaka till Premier League bara så att han kunde bevisa sina kritiker fel.

Jag har sett honom spela i La Liga de senaste åren och som många andra observatörer tror att han fortfarande är en toppspelare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *