domaren för deras nederlag är under Billiga Pogba tröja Barn förakt

Av de andra kontroversiella besluten skulle tilldelningen av en målspark för Spanien när den dubbla avböjda frisparken skulle ha lett till att ett hörn var ett skarpt fel, men absolut inte en viktig bidragande faktor till nederländskt nederlag. Elia var inte fouled och letade bara för att försöka få en frispark och det vinnande målet var inte på något sätt offside.

Jag tycker att kritiken av Howard Webb, som jag inte är den största fanen, är lite orättvis. Hans värsta misstag verkar ha givit en målspark som borde ha varit ett hörn och inte skicka ut fyra holländska spelare och två spanjorer. Skulle vi verkligen ha velat en final spelat nio mot sju?

holland
Två gånger före, 1974 och 1978, förlorade Holland Fotbollströjor Barn finalister när de spelade en underbar fotboll och var de flesta folks favoriter att vinna. Den här gången ville många som ville ha Holland att vinna sin trohet efter en första fyrtiofem minuter som såg dem spela orkestrerade ”anti-fotboll” i försök att slå ett överlägset lag med rättvisa medel eller fula.

Om taktiken har fungerat, och de gjorde nästan, skulle Hollandens folk inte ha bryr sig om en prick. Men de gjorde inte och jag kan inte låta bli att känna att landet som förde oss ”totalfotboll” kommer att känna sig lite generad av vad de försökte göra.

För Holland att skylla domaren för deras nederlag är under Billiga Pogba tröja Barn förakt. Om Webb hade hänvisat till lagens bok hade spelet varit över för holländarna inom en halvtimme. De är tacksamma för honom.

spanien
De är värdiga mästare men är de lika bra som alla säger? Jag antar att deras tävlingar i EM och VM tyder på att de är.

De beviljade bara två mål i hela turneringen och de har vunnit varje spel efter det olyckliga nederlaget mot Schweiz första gången. De har visat en underbar passering och rörelse och i semifinalen, utspelade helt en tysk sida som många tyckte var den bästa sidan i tävlingen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *