fotbolls set barn England bröt sin tre match förlorande rad på tisdag

fotbolls set barn England bröt sin tre match förlorande rad på tisdag kväll efter att ha besegrat Schweiz på King Power Stadium. Gareth Southgate gjorde nio förändringar i sin sida som förlorade 2-1 mot Spanien i helgen. Och det gav resultat när Marcus Rashford gjorde det enda målet för spelet efter att ha omvandlat ett fantastiskt Kyle Walker-kors.

Det slår ut några dagar för Rashford, som också gjorde Englands enda mål mot Spanien. Manchester United-fans var förståeligt nöjda med att se ungen på poängsidan. Men han var inte det enda United-målet som gjorde mål under den internationella pausen. Romelu Lukaku har varit i form för Belgien. Efter att ha gjort mål mot Skottland i helgen följde han upp det genom att hänga med en stag mot Island. Och United-fans skickade ett meddelande till Jose Mourinho efter sina målskyttar. Förenade fans verkar nu övertygade om att Rashfords bästa position är som anfallare. Och efter att han tjänar sitt förbud efter att ha plockat upp ett rött kort mot Burnley, många vill se Mourinho samarbeta med de två främre tillsammans. Det är osannolikt att Mourinho kommer att återgå till att spela två framåt, men det är rättvist att säga att många United-fans är villiga att han gör Majoriteten av United-supportrarna har tro på Rashford för att upptäcka hans poängform för klubben. Det är dock inte en uppfattning som delas av Alan Shearer, som på helgen hävdade att Rashford måste flytta klubb om han vill bli en sann målscorer. ”Av de 126 framträdanden som Rashford har gjort för Manchester United är jag inte säker på hur många som har varit i hans favoritposition som anfallare”, skrev han i sin kolumn för Sun. ”Rashford har spelats så länge i ett brett ställning i en tre, att det tar tid att anpassa sig till hans naturliga ställning.

”Tiden är inte en bra vara i fotboll idag. Jag förespråkar inte att Rashford flyttar från Old Trafford. Det är en fantastisk klubb att vara med på.” Men om han vill uppnå en ambition att bli erkänd som en stor målskytt är det bara kommer inte att hända där. ”Han skulle behöva röra sig med försäkran om att hans nästa klubb kommer att göra honom till huvudmannen, anfallaren, den översta eller en av två.” Sedan fotbollskläder barn messi tror jag verkligen att han skulle utvecklas till målskytt. ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *