fotbolls set barn England spelade in sin första seger

fotbolls set barn England spelade in sin första seger i Spanien på 31 år i Sevilla på måndagskvällen. Gareth Southgates sida befann sig 3-0 i halvtidsspelet tack vare tre fantastiskt bearbetade mål. Raheem Sterling avslutade sin England-måltork med ett stag och Marcus Rashford var också på poängbladet.

Spanien kämpade tillbaka i andra halvlek men gav efter ett nederlag trots mål från PacoAlcacer och Sergio Ramos. 3-2-förlusten var Spaniens första hemma i en tävlingsmatch på 15 år. Ramos, 32, blev allmän fiende nummer ett med Liverpool fans efter att ha skadat Mohamed Salah i Champions League-finalen. Real Madrid-försvararen, som vann sin 160: e cap för Spanien, var kapten i sitt land mot Three Lions. Domare mot Ramos Den tilldelade sju minuters stopptid hade redan spelats när Ramos nickade in en Omedelbart efter att ha gjort det till 3-2 försökte Ramos hype publiken – men domaren, Szymon Marciniak, blåste snabbt heltidens visselpipa. Ramos fumade med domaren – och Liverpool-fans på sociala medier kunde inte ’ Jag har uppenbarligen haft en mycket opopulär man på Merseyside. De tycker verkligen inte om Sergio Ramos. Chelsea-anfallaren Alvaro Morata var bokad för sina animerade protester och Sergio Busquets kunde vara i varmt vatten för att kasta bollen i domarens riktning.Tala efter matchen beskrev Ramos England som ”världsklass” men beklagade Spaniens svåra första halvlek.

”Vi gav den första halvan [till England] med misstag”, sa den spanska kaptenen. ”Ett lag som England fördömer dig, för de är ett landslag i världsklass med fantastiska individer.” ”Vi reagerade riktigt bra under andra halvlek och tvingade England tillbaka till sitt område. Vi gjorde många saker bra för att komma fotbollskläder barn messi tillbaka in i spelet. ”” Det är synd eftersom det avslutar en bra körning och en vinst skulle ha satt oss i finalen fyra [i UEFA Nations League]. ”Nu har vi en ny chans mot Kroatien.”