fotbollsdress barn Cristiano Ronaldo Superstjärna

fotbollsdress barn Cristiano Ronaldo Superstjärna. Fenomen. Självisk? Det är en kritik som regelbundet har kastats på Ronaldos väg under hela sin karriär. Den portugisiska spetsen har ibland tagit sin önskan att göra mål till extrema nivåer.

Vem kan glömma 2012 när han berövade Real Madrids lagkamrat Gonzalo Higuain sitt hattrick när han försökte ta bollen från Higuains bagage? Ronaldos anhängare kommer naturligtvis att argumentera för att det krävs lite själviskhet för att nå en sådan extraordinär nivå .Ronaldo tjänar 4 miljoner euro för varje enskild utmärkelseRonaldo har gjort alla 15 FIFPro World XI-kortlistor.Kolla in vår nya GIVEMESPORT-hemsida Och låt oss vara ärliga, varken Manchester United, Real Madrid eller Juventus skulle någonsin ha några klagomål om Ronaldo. Han gör för många mål för det, men det banade vägen för Ronaldos kritiker att slå honom och en Lionel Messi-fan har gjort just det.

Ronaldo: Fotbollens mest själviska spelare? @MessiShots förklarade på Twitter:

Fotboll kommer aldrig att se en mer självisk spelare än Cristiano Ronaldo ”, och delar också en video av 34-åringens upplevda själviska ögonblick på planen. Det inkluderar Higuain-incidenten, Ronaldo klagade efter Gareth Bale gjorde från en rebound från sitt försök mot Levante 2015, en oenighet med Xabi Alonso om ett straff mot Villarreal 2010 – och hans vägran att fira efter att Alonso så småningom konverterade det – och mer. Det är inte ovanligt för Messi och Ronaldo-fans att gå på det på Twitter. Men det finns äkta bränsle till argumentet att Ronaldo är självisk.

Kroatiens tränare Zlatko Dalic använde den för att beskriva Portugal-landskampen efter att han missade UEFAs prisutdelning 2018, där Luka Modric utsågs till Årets spelare.

Det bevisar bara vad jag fortsätter att säga: Ronaldo är självisk och jag skulle aldrig vilja ha honom i mitt lag, ”sa Dalic till Sportske Novosti, per ESPN. Han är den typ av spelare som tänker” oavsett om vi förlorar, det enda som det är viktigt att jag gör ett mål! ”Ändå har den attityden hjälpt manchester united barnkläder Ronaldo att göra 689 mål i sin karriär.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *