fotbollsdress barn Ola Aina har framfört sin

fotbollsdress barn Ola Aina har framfört sin tacksamhet till John Terry för att han hjälpte till med hans utveckling, eftersom han tillbringar tid på lån till Torino från Chelsea under kampanjen 2018-19.

Terry har nyligen gått i pension från fotbollen trots en mängd erbjudanden från klubbar över hela Europa, och börjar sin tränarkarriär som assisterande manager för den nyutnämnde Dean Smith i Aston Villa.

Efter att ha blivit känd för sitt ledarskap som Chelseas mest framgångsrika kapten någonsin, har Terry hyllats av Aina för det stöd han har erbjudit honom i sin tidiga karriär.

Artikeln fortsätter nedan
Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid att bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Nigeria-landskampen tror att klubblegendaren, fotbollskläder barn ronaldo som ofta ses på Chelseas Cobham Training Ground och arbetar med ungdomsspelarna, har gjort den extra milen för att hjälpa honom och hans kollegor.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *