Fotbollskläder barn billigt Hoffenheim framåt tog sin plats

Fotbollskläder barn billigt Hoffenheim framåt tog sin plats i Dungas första XI vid träning i Paris och verkar ha tvingat Luiz Adriano ut ur första laget.

Firmino kom från bänken för att träffa en sen vinnare för sitt land i november och säkrade en 2-1 seger över Österrike för att säkerställa att Dunga behöll sin 100% rekord sedan efterföljande Luiz Felipe Scolari som tränare. Baksidan fyra ser ut att ha bara en tvångsförändring, med Thiago Silva som kommer i stället för den skadade David Luiz. Dunga gick med en dubbel pivot av Fernandinho och Luiz Gustavo framför dem, och det var Willian, Oscar och Neymar som stödde Firmino. Jefferson är favorit att vara förstahandsvalet, även om Marcelo Gröhe och Diego Alves också användes i träning.

Hoffenheim-angriparen har haft en meteorisk uppgång till början av sin karriär med Seleção, som gjorde målvärlden mot Österrike och Chile.

Billiga Ronaldo tröja Barn Firmino sa i en intervju med Copa América-webbplatsen: ”Att spela i attacken bredvid Neymar? Att spela med Neymar är väldigt lätt och givande. Han är en spelare av hög kvalitet och gör sakerna lätt. Copa América minnen? Jag kommer ihåg Copa América i Peru, 2004. Den segern mot Argentina i sista minuten i finalen. Först utjämnaren med Adrians stora mål och sedan vinna på straff. Det var det bästa. ”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *