Fotbollskläder barn billigt Wagner hade en 15-årig professionell

Fotbollskläder barn billigt Wagner hade en 15-årig professionell karriär som spelare och hans bekantskap med Klopp började under hans speldagar; De var båda på Mainz i början av 1990-talet, där Wagner tillbringade fyra år på klubben och Klopp sju till, och gick i pension där 2001 efter att ha blivit deras manager.

Medan Klopp har erkänt sig vara en spelare med blygsam förmåga, hade Wagner dock mer talang till sitt förfogande. Han gjorde 19 mål i 94 matcher för Mainz och skrev vidare för Schalke, med vilken han vann UEFA-cupen under säsongen 1996-97.

Som Wagner berättar, tvingade han Klopps omvandling från anfallare till försvarare genom att ta sin plats i laget när han gick med i Mainz.

”Jag har känt Jurgen längre än jag känt min fru”, berättade han för Guardian 2015. ” Vi träffades i Mainz och jag tog hans plats i laget, så han ändrade sin roll från anfallare till försvarare eftersom det var mycket lättare för honom! ”

När Wagner var på Schalke och spelade med USA:s internationella Thomas Dooley rekommenderades han till USA:s tränare Steve Sampson för landslagsbedömning som tysk av amerikansk härkomst. Han accepterade uppringningen och spelade åtta gånger för USA under ett par år.

Detta skulle i korthet innebära ett problem för amerikanerna, eftersom FIFA:s regler om internationell behörighet var dimmigare då och Wagner hade spelat för Tysklands Under 21-lag. Kanada klagade över Wagners status efter att ha förlorat en VM-kval mot USA 1997, dybala tröja men hans rätt att representera staterna upprätthölls så småningom.

Efter en förtrollning i Darmstadt som gjorde att han gjorde 21 mål på 76 matcher tillbringade Wagner tre år med två små tyska klubbar innan han hängde upp kängorna 2005.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *