fotbollskläder barn med namn Fans upp och ner i landet väntar

fotbollskläder barn med namn Fans upp och ner i landet väntar ivrigt på Gary Linekers tweet varje lördag där han tillkännager matchens löpande ordning. Att visas först är alltid en glädje om din sida har vunnit. Längre höjdpunkter, mer fördjupad analys … det är fantastiskt. Men att visas i slutet kan vara frustrerande. Höjdpunkterna vid detta tillfälle skärs till bara några minuter och Alan Shearers analys sträcker sig till en mening eller två.

Det är vanligtvis klubbarna i den nedre halvan av Premier League som visas mot slutet. Även om Crystal Palace-fans inte behövde vänta på att se sin seger mot Manchester City i december, medan West Hams seger mot Manchester United i september också var på först.Liverpool och Tottenham-spel omarrangeradePeter Crouchs säsongens teamSolskjaer: Vissa spelare behöver en verklighetskontrollMen vilka lag är mest? Inte överraskande har Liverpool varit det mest populära laget på MOTD den här säsongen. De röda, som är i position för att vinna Premier League för första gången, har varit på de första 12 gånger, medan City har fått toppfakturering 11 gånger.

Mirror har listat de mest populära lagen under säsongen 2018-19 – och det gör det svårt att läsa om du är en Wolves- eller Watford-supporter. Times-lag har dykt upp först på MOTD0 gånger | Wolves, WatfordDet är ganska förvånande att varken Wolves eller Watford, som båda nådde semifinalen i FA-cupen, har varit på första med tanke på hur imponerande de har varit den här säsongen. 1 gång | Brighton2 gånger | Huddersfield, Fulham, Cardiff, Southampton, Burnley, West Ham, Everton, Bournemouth Huddersfields framträdanden högst upp i löpande ordning kom i 5-0 och 4-0 nederlag mot Chelsea respektive Tottenham. Ouch.3 gånger | Crystal Palace, LeicesterBoth Palace och Leicester var först efter att ha slagit Manchester City.4 gånger | Tottenham, Newcastle, Arsenal

5 gånger | Chelsea6 gånger | Manchester United9 gånger | Manchester CityMed matcher mot Tottenham och Man United under de sista veckorna av säsongen, förväntar sig Pep Guardiolas sida att vara på först ett par gånger till. 12 gånger | LiverpoolDe har varit fantastiska att titta på och med chansen att liverpool tröja barn salah avsluta sin långa väntan på att vinna Premier League är det knappast förvånande att Liverpool har visats först mer än någon annan klubb.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *