fotbollskläder barn med namn Om Jamie Carragher kunde spola tillbaka klockan

fotbollskläder barn med namn Om Jamie Carragher kunde spola tillbaka klockan skulle han göra det. Liverpool-legendaren, avstängd av Sky Sports till slutet av säsongen, har tvingats betala för det ögonblick av galenskap som har satt hans karriär som högavlönad fotbollsexpert i fara. .Carragher spottade på ett Manchester United-fan timmar efter Liverpools 2-1-förlust på Old Trafford i lördags eftermiddag och chockerande bilder från händelsen blev huvudnyheter på måndagsmorgonen.

”Men låt oss vara tydliga att händelsen började med provokation och jag ville försöka ge en inblick i den typ av värld som fotbollsspelare lever i nu – en där provokation bara är en spetsig mobiltelefon bort.” Carra gick över gränsen men det finns poäng när vi alla är tagna mot det. ”Tro mig, det händer hela tiden. Oavsett om du sitter på en restaurang, reser på ett tåg eller står utanför en stadion, så finns kamerorna där. ”Jag skulle vilja tro att jag är en lättillgänglig kille och om någon vill att jag ska posera för en bild så gör jag det. säger alltid ’ja’ även när jag är med min familj. ”Det jag dock inte klarar av är de luriga bilderna som folk tar utan att fråga. Du kan se vad de gör en mil bort; de får det att se ut som att de surfar på sin telefon men, verkligen, du vet att de försöker fånga en bild av dig i ett oväntat ögonblick. ”Jag kan inte förstå varför du skulle vilja göra det men jag lärde mig verkligen den läxan för fyra år sedan när någon filmade mig när jag kastade några former på dansgolvet på Ibiza; Jag vaknade följande morgon och upptäckte att jag hade blivit viral!” Crouch: Det värsta exemplet på provokation jag har upplevt. På ett mer allvarligt sätt avslöjade Crouch den värsta incidenten av provokation som han har drabbats av under sin karriär. ”Den värsta upplevelsen Jag fick något sådant här under min tid som Liverpool. Min fru Abbey och jag bestämde oss i slutet av en säsong för att åka över till Ibiza, så vi bestämde oss för att ta en nattflyg med ett lågprisflygbolag från Manchester”, fortsatte Stoke City-anfallaren. ”Det borde inte ha varit en problem men från det ögonblick vi gick igenom säkerheten,

”En grupp Manchester United-fans började skandera och vi utbytte några ofarliga skämt. Majoriteten av dem var bra humör men tyvärr eskalerade en minoritet av dem saker och började bli ganska missbrukande. ”Jag visste att om vi hade kommit på planet skulle det ha varit helt outhärdligt, så vi tog beslutet att inte gå ombord. ”Crouch: Det kan vara väldigt svårt att inte reagera Crouch tillade: ”När jag först började spela, den enda gången du visste att du skulle bli fotograferad var om paparazzierna var utanför en smart restaurang i stan. ”Nu, bokstavligen i varje ögonblick du är borta från hemmet eller träningsplatsen kan du ha en lins riktad mot dig. ”I slutet av dagen är vi dock alla människor.

”Jamie Carragher kommer att bli förkrossad över att han gjorde vad han gjorde i lördags i vad han kallade ett ”moment of madness”. Men inför provokation är det svårt att inte reagera.” Crouch har gjort en mycket viktig poängCrouch har vältaligt beskrivit hur fotbollsspelare – både nuvarande och tidigare – utsätts för provokation vid tillfällen när de är ute och går. : fotbollsspelare är bara människor, som resten av oss. Kan någon av oss ärligt säga, handen på hjärtat, att vi inte skulle reagera dåligt om allmänheten medvetet motarbetade oss?

Crouch gör en viktig poäng och en som Carragher säkert ronaldo tröja barn kommer att tacka honom för.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *