fotbollskläder barn med namn Paris Saint-Germains tränare Mauricio

fotbollskläder barn med namn Paris Saint-Germains tränare Mauricio Pochettino har svarat på rapporter om att Zinedine Zidane kan bli hans efterträdare i den franska huvudstaden.

Rapport: Man Utd-spelare vill ha en viss tränare

Argentinaren tillfrågades nyligen på torsdagen om den trefaldige UEFA Champions League-vinnande tränaren som ryktas om att ta över efter honom i PSG.

”Jag vet inte, det är inte upp till mig att bestämma”, sa han till Manu Carreno från El Larguero.

”Zidane är en fantastisk tränare, det är säkert. Han är också fransman…”

Pochettinos framtid i Paris har ifrågasatts oftare ända sedan PSG:s åttondelsfinal lämnade Coupe de France för två veckor sedan, en tävling som de hade vunnit sju av åtta säsonger innan deras förlust i straffar mot Nice.

Kombinera det med de ihärdiga ryktena om att han kommer till Manchester United i slutet av säsongen och det verkar som att 49-åringens framtid ligger borta från Parc des Princes, med PSG-hierarkin som redan verkar ha en lämplig ersättare i åtanke.

Rapporter tyder på att Zidane är mannen som Les Parisiens vill ha om Pochettino lämnar, med de franska jättarna som drömmer om att ta sin första Champions League-trofé.

Efter att ha haft ett uppehåll på nio månader från fotbollsledningen kan fransmannen njuta av en ny utmaning i hemlandet Frankrike.

Hans erfarenhet av att leda Real Madrids ”Galacticos” skulle liverpool tröja med namn sannolikt också tjäna honom väl i ett PSG omklädningsrum med sådana som Lionel Messi, Neymar och Kylian Mbappe.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *