fotbollskläder barn Tennisspelaren Ana Ivanovic

fotbollskläder barn Tennisspelaren Ana Ivanovic håller hand med den tyska fotbollsspelaren Bastian Schweinsteiger under deras bröllop i Venedig, Italien (Bild: AP Photo / Luigi Costantini)
Bastian Schweinsteiger kanske missade att vinna Euro 2016 med Tyskland, men han har verkligen vunnit hjärtat av Ana Ivanovic.

Manchester United-mittfältaren gifte sig sin flickvän på två år i en fantastisk ceremoni i en av de mest romantiska städerna i världen – Venedig.

Den serbiska bedövaren Ana såg underbar ut i en enkel vit klänning i golvlängden, medan hennes nya make såg snygg ut i en blå kostym, vit skjorta och snygga grå mockaskor.

Världsnummer 25 Ana låste händerna med sin 31-åriga beau när de lämnade det italienska bröllopskapellet på en båt med andra gäster.

Tennisspelaren Ana Ivanovic och den tyska fotbollsspelaren Bastian Schweinsteiger sitter på baksidan av en båt under deras bröllop i Venedig, Italien (Bild: AP Photo / Luigi Costantini)
De nygifta kärleken är uppenbarligen starkare än någonsin, trots att de spenderat långa perioder ifrån varandra på grund av deras jet-inställning sportkarriärer.

Tysklands kapten Bastian, som ledde sitt lag till semifinalen fotbollskläder barn ronaldo i det senaste EM i Frankrike, vann av Portugal på söndag, sågs senast på ett datum i Manchester med sin 28-åriga fru på 47 King Street West tillbaka i december .

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *