fotbollskläder set barn Även utan dessa försvarare sa

fotbollskläder set barn Även utan dessa försvarare sa Martino att han kommer att försöka använda två olika start-XIs under loppet av båda matcherna.

”Vi kommer att försöka sätta ihop två mycket konkurrenskraftiga lag, förstå vad det innebär att möta USA och förstå vad det innebär att möta Argentina – och med den starka övertygelsen att spela bra fotboll och utan att tappa fokus på viljan att vinna spel – vart och ett av spelen”, sa han. ”Det kan finnas ett isolerat fall, det kommer inte att vara vanligt som manager, att en spelare upprepar sig som startande i de två matcherna. Det är en väldigt liten chans. En, vem vet, kanske två, men den stora majoriteten av det kommer att göra det. vara ett lag fredag ​​och en annan tisdag.”

Martino har ännu inte smakat nederlag sedan han tog över som Mexikos tränare i januari i år, och vann fyra vänskapsmatcher mot sydamerikanska lag innan han rullade till seger i Gold Cup. Det laget hade inte flera spelare som hade varit ordinarie i föregående cykel, med Napoli-yttern Hirving Lozano, Sevillas anfallare Chicharito, Atletico Madrids mittfältare Hector Herrera och Porto-yttern Jesus ”Tecatito” Corona som alla missade.

Tv-sändningstiden för matchen mot USA är 20:30. ET fotbollströja med namn med matchen mot Argentina inställd på en 22:00. ETstart.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *