fotbollskläder set barn Bayern München avslutade sin grupp

fotbollskläder set barn Bayern München avslutade sin grupp E-kampanj med ett perfekt resultat efter att ha slagit Barcelona med 3-0 på Allianz Arena.

Thomas Muller bröt nollan för Bayern 11 minuter före halvtidsvilan och Leroy Sane fördubblade sin ledning strax före halvtidsvilan.

Jamal Musiala lade spelet på sängen för värdarna i den 62:a minuten, då Barca missade 16-talet och fick nöja sig med en plats i UEFA Europa League.
Benfica bokade sin plats i åttondelsfinalen före Barcelona efter att ha besegrat Dynamo Kyiv med 2-0 i grupp E på Estadio da Luz.

Roman Yaremchuk fick öppnaren för Benfica i den 16:e minuten och Gilberto Junior fördubblade sin ledning sex minuter senare, när den portugisiska sidan slutade en poäng före Blaugrana på andra plats.

Grupp FManchester United 1-1 Young Boys

Manchester United säkrade topplatsen i grupp F trots att Young Boys höll oavgjort 1-1 på Old Trafford.

Mason Greenwood gav United en tidig start men Fabian Rieder utjämnade för Young Boys strax före halvtidsvilan.

Young Boys slutade i botten av gruppen som ett resultat.

Atalanta P-P Villarreal

Den senaste grupp F-matchen mellan Atalanta och Villarreal sköts upp på grund av ogynnsamma väderförhållanden på Gewiss Stadium.

Matchen försenades inledningsvis i 20 minuter på grund av kraftigt snöfall men sköts så småningom upp till torsdagen, med tiden som fortfarande ska fastställas av UEFA.

Villarreal måste undvika nederlag för att boka sin plats i åttondelsfinalen medan Atalanta måste vinna för att kvalificera sig till knockout-stadiet.

Grupp RB Salzburg 1-0 Sevilla

RB Salzburg bokade sin plats i åttondelsfinalen efter att ha kantat tiomanna Sevilla med 1-0 i grupp G på Red Bull Arena.

Efter en mållös första strof bröt Noah Okafor så småningom dödläget för Salzburg fem minuter innanför andra strofen.

Det spanska laget reducerades till tio man i den 64:e minuten efter att Joan Jordan fick sitt andra gula kort och blev utvisad, eftersom Salzburg höll fast vid att boka sin plats i åttondelsfinalen.

Wolfsburg 1-3 Lille

Lille kvalificerade sig som grupp G-vinnare efter att ha slagit Wolfsburg med 3-1 på Volkswagen Arena.

Burak Yilmaz gav Lille en tidig ledning och sena mål av juventus barnkläder Jonathan David och Angel Gomes lade spelet till sängs för det franska laget.

Renato Steffen gjorde ett tröstmål för Wolfsburg i sista minuten, när det tyska laget slutade i botten av gruppen.