fotbollskläder set barn I och med att transferfönstret officiellt

fotbollskläder set barn I och med att transferfönstret officiellt öppnar i morgon, den 1 juli, har Europas elitklubbar kämpat för att få sina affärer gjort tidigt. Premier League -mästarna Chelsea förväntas meddela en värvning i morgon, med fans som hoppas att se antingen Tiemoue Bakayoko eller Alex Sandro i blått för första gången, men eftersom det ännu inte är klart om dessa affärer faktiskt kommer att genomföras, tror vissa att klubben kommer att göra det meddelar att fånga den tidigare Manchester City -målvakten Willy Caballero.

Om det är så kan det bli lite av en besvikelse för Chelsea -fans i morgon, som alltid förväntar sig så mycket från transferfönstret. Caballeros nuvarande klubb, City, har redan haft fullt upp. Bernardo Silva kommer officiellt till klubben från AS Monaco på lördag, medan ett antal spelare kommer att lämna efter att deras kontrakt löpt ut. Gael Clichy, Bacary Sagna och Jesus Navas kommer att gå med i Caballero när han går ut genom utgångsdörren och letar efter en ny I hela staden förväntas rivalerna Manchester United också ha en hektisk sommar.
Jose Mourinhos lag hade inte säsongens bästa förra gången men slutade starkt och kvalade in till Champions League efter att ha vunnit Europa League i maj.

Den portugisiska tränaren vill förbättra sin trupp och har riktat in sig på både Nemanja Matic och Alvaro Morata att göra det.
Ett annat namn som har kopplats till en flytt till Old Trafford är Ivan Perisic. Hans nuvarande klubb, Inter Milan, tvingades nästan sälja kroaten i somras för att uppfylla Financial Fair Play -kraven, men efter att ha slutfört ett antal små affärer före tidsfristen den 30 juni tror Nerazzurri att de har höjt de 30 miljoner euro som behövs för att undvika UEFA -sanktioner.

Detta gjorde till synes en uppgörelse för Perisic utesluten, med den italienska klubben desperat att hålla fast vid en av deras stjärnspelare.
Men rapporter idag tyder på att 28-åringen fortfarande kan tvinga en flytt till United, eftersom Goal antyder att det är hans föredragna destination för nästa säsong. Webbplatsen förstår att Perisic har gett sin nya agent, Fali Ramadani, specifika instruktioner för att ta ett aggressivt förhållningssätt till förhandlingar, för att säkerställa en flytt till England.

Bredman är redo att testa sig själv i Premier League och det förväntas att United kommer att betala cirka 30 miljoner euro för att få in honom. Detta är dock långt ifrån de 45 miljoner euro som Inter önskar. Skulle Perisic försöka tvinga fram ett byte har klubben lite annat val än att sälja honom för ronaldo tröja barn mindre än de kräver, men det skulle vara ett bättre alternativ än att behålla en olycklig spelare.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *