fotbollsset barn det kommer att vara sista gången fotbollsfans avfärdar Massimiliano

fotbollsset barn det kommer att vara sista gången fotbollsfans avfärdar Massimiliano Allegri och Juventus. Den gamla damen stod redan inför en uppförsbacke inför sin returmatch mot Tottenham Hotspur i Champions League innan Son Heung-min gjorde 3-2 till Spurs sammanlagt i första halvlek. Det gjorde att Juventus behövde göra två mål för att ha en chans att nå kvartsfinalen – och det var precis vad de gjorde.

Szczesny trollade sedan Spurs på Instagram. Ribbningen fortsatte på sociala medier. Szczesny postade ett celebert gruppfoto med sina lagkamrater och skrev: ”Stor seger och firande mot ett av de bästa lagen i norra London? FORZA JUVE!!! ???? #northlondonisred”.Stopp, Wojciech. Tottenham-fansen har lidit tillräckligt! Arsenal-fansen reagerar

Pochettino: ’I båda benen förtjänade vi mer’ Tottenhams boss Mauricio Pochettino vill att hans spelare ska använda nederlaget som en lärorik upplevelse. ”På mindre än tre minuter släppte vi in ​​två mål – två stora misstag – och det är därför vi är ute,” sa han efter matchen.”I båda benen förtjänade vi mer. Jag känner mig stolt. Vi spelade fantastisk fotboll fram till det första målet och vi dominerade.”Vi är såklart väldigt besvikna men det är en del av att växa. Vi kommer att fortsätta. Men vi är mycket besvikna.” Tottenham var det bättre laget över de två benen men Juventus erfarenhet sa. Italienarna fick också hjälp av några taktiska justeringar från Allegri, liverpooltröja som bytte till en back fyra och introducerade Kojo Asamoah och Stephan Lichtsteiner bara några minuter innan Higuains mål.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *