fotbollsset barn Du måste applådera Trent Alexander-Arnold

fotbollsset barn Du måste applådera Trent Alexander-Arnold. Det är inte många fotbollsfans som skulle ha hört talas om honom innan denna säsong startade. 19-åringen startade inte ens kampanjen som förstahandsbacken förstahandsvalet kl. Liverpool.

Vissa kan se det som en överraskning, Alexander-Arnold kan bli förvånad själv över att han är på planet, men hans prestationer har förtjänat hans plats bland Englands 23-maniga lag. Alexander Arnold lade också upp ett foto av honom som representerar Englands ungdomslag, med bildtexten: ”Drömde om att gå på ett VM sedan jag var liten. Idag gick den drömmen i uppfyllelse, en ära att representera de tre lejonen i sommar! ”Jag tror att det här är en trupp som vi kan vara glada över,” förklarade Southgate. ”Det är en ung grupp, men med några riktigt viktiga seniorspelare så jag känner att balansen i truppen är bra, både när det gäller dess erfarenhet, dess karaktär och även positionsbalansen. ”Vi har mycket energi och atletism i laget, men spelare som är lika bekväma att ha bollen och jag tror att folk kan se den spelstil vi har letat efter att utveckla. ”Urvalsprocessen har verkligen varit över månader, det har inte bara varit de senaste veckorna. Vi känner att laget förbättras och vi vill fortsätta det momentumet. ”Den första uppmaningen till Trent Alexander-Arnold är välförtjänt. När vi väljer unga spelare är det inte bara för att de är unga, det är för att deras prestationer förtjänar det. ”SLUTLAGET: Vilka förändringar skulle du ha gjort i Englands 23-manna trupp? Säg vad du säger genom att lämna en kommentar nedan. men spelare som är lika bekväma i bollinnehavet och jag tror att folk kan se den spelstil vi har letat efter att utveckla. ”Urvalsprocessen har verkligen varit över månader, det har inte bara varit de senaste veckorna. Vi känner laget förbättras och vi vill fortsätta det momentumet. ”Den första uppmaningen till Trent Alexander-Arnold är välförtjänt. När vi väljer unga spelare är det inte bara för att de är unga, det är för att deras prestationer förtjänar det.” THE FINALSQUAD: Vilka förändringar skulle du ha gjort i Englands 23-mannatrupp? Säg vad du säger genom att lämna en kommentar nedan. men spelare som är lika bekväma i bollinnehavet och jag tror att folk kan se den spelstil vi har letat efter att utveckla. ”Urvalsprocessen har verkligen varit över månader, det har inte bara varit de senaste veckorna. Vi känner laget förbättras och vi vill fortsätta det momentumet. ”Den första uppmaningen till Trent Alexander-Arnold är välförtjänt. När vi väljer unga spelare är det inte bara för att de är unga, det är för att deras prestationer förtjänar det.”

THE FINALSQUAD: Vilka förändringar skulle du ha gjort i Englands 23-mannatrupp? Säg vad du säger genom att lämna en kommentar nedan. Vi känner att laget förbättras och vi vill fortsätta det momentumet. ”Den första uppmaningen till Trent Alexander-Arnold är välförtjänt. När vi väljer unga spelare är det inte bara för att de är unga, det är för att deras prestationer förtjänar det. ”SLUTLAGET: Vilka förändringar skulle du ha gjort i Englands 23-manna trupp? Säg vad du säger genom att lämna en kommentar nedan. Vi känner att laget förbättras och vi vill fortsätta det momentumet. ”Den första uppmaningen till Trent Alexander-Arnold är välförtjänt. När vi väljer unga spelare är det inte bara för att de är unga, det är för att deras prestationer förtjänar det. ”SLUTLAGET: Vilka förändringar messi kläder barn skulle du ha gjort i Englands 23-manna trupp? Säg vad du säger genom att lämna en kommentar nedan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *