fotbollsset barn Ole Gunnar Solskjaer säger att han

fotbollsset barn Ole Gunnar Solskjaer säger att han inte är orolig över Manchester United-fansens behandling av Paul Pogba trots mittfältarens önskan att lämna klubben i sommar.

Pogbas agent, Mino Raiola, avslöjade tidigare den här månaden att mittfältaren ”är på väg att” förhandla om en exit från Old Trafford.

Medan Juventus har kopplats ihop med att ta honom tillbaka till Italien, är det Real Madrid som leder loppet för att värva den franska landslagsspelaren, efter att ha gjort honom till sitt främsta mål i sommar.

Redaktörens val Messi kan sätta långsamma PSG-start bakom sig med huvudrollen mot Real Madrid ”De kommer att se vilka vi är!” – Cancelo, Dias, Bernardo och Ederson återvänder till Benfica-Sporting-rivaliteten med Man City En positionsbyte och chattar med Rangnick – Hur Sancho hittade sin form i Man Utd Jamie Bynoe-Gittens: Kommer ex-Man City wonderkid att bli ’den nya Sancho i Dortmund?
Madrids tränare Zinedine Zidane antydde förra veckan att en överenskommelse skulle kunna komma överens mellan de två sidorna före slutet av augusti, men Solskjaer fotbollströja ronaldo vill att Pogba stannar och lovade att ge honom en ”ny utmaning” i United.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *