fotbollsställ Manchester United-försvarare Eric Bailly

fotbollsställ Manchester United-försvarare Eric Bailly tror att han har utvecklat en ”bra anslutning” med Daley Blind.

22-åringen gick med i Reds från Villarreal i sommar och har haft en imponerande start på sin Old Trafford-karriär, vilket resulterade i att han vann klubbens månadens spelare för augusti.

Han har börjat säsongen i mittförsvaret tillsammans med Blind och paret har fått beröm av supportrar för deras partnerskap.

På tal med ManUtd.com förklarade Bailly hur hans lagkamrater har hjälpt honom att lösa sig snabbt och tillade: ”Jag säger bara att det var lätt för mig att bosätta mig i början. Tack vare mina lagkamrater och den tekniska personalen är det borta mycket bra.

”Jag vill tacka mina lagkamrater för all hjälp de gav mig. Jag står här idag tack vare dem med utmärkelsen Manchester United Player of the Month.

”Daley har mycket erfarenhet i Premier League ronaldo fotbollströja barn och kombinationen mellan oss två har fungerat mycket snabbt.

”Jag tror att det är just chefens strategi: det finns en bra koppling mellan oss. Det är viktigt för försvaret och jag hoppas att det kommer att fortsätta så här.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *