Fotbollströja Barn Förtroendet flyter bara över hela denna England-sida

Fotbollströja Barn Förtroendet flyter bara över hela denna England-sida. Efter sin senaste seger 2-1 seger mot Tunisien på måndag, såg Gareth Southgates sida att göra det till två segrar från två. Och de är på god väg att göra det på halvtid mot Panama.

The Three Lions var tunga favoriter för att slå minor, men efter att Belgien var tvungen att vänta till andra halvlek för att bryta ner dem och den brännande hettan i Nizjnij Novgorod hade vissa fans några bekymmer, men dessa bekymmer försvann när John Stones gick in från Kieran Trippiers hörn. Och spelet var lika bra som över när Jesse Lingard togs ner i straffområdet. Naturligtvis behövde Harry Kane fortfarande sätta bort straffet men det fanns aldrig någon tvekan, var det? Upp steg Spurs anfallare och hans straff var bara löjligt. Han slog den i det övre hörnet med så mycket självförtroende för sitt tredje mål i turneringen. Vi har sällan sett en straff lika bra som den. Och fotbollsfans reagerade på det på Twitter . De berömde anfallaren i världsklass, med Gary Linekers sarkastiska reaktion som en av de bästa.

Genomsnittligt straff från Harry Kane. ”På inget sätt var detta straffmedelvärde.

” Och Englands 135 minuter i detta VM har också varit fotbollskläder barn juventus bättre än genomsnittet. Det blev ännu bättre för England med Jesse Lingards strålande strejk som gjorde det till 3-0 före Stones grep sin andra mot slutet av halvleken, sedan slog Kane in ett andra straff lika eftertryckligt som hans första.