fotbollströja barn Portugalstjärnan som har arbetat bra med Ronaldo

fotbollströja barn Portugalstjärnan som har arbetat bra med Ronaldo på internationell nivå, slog till i England just för att han fick förtroende av sin manager att utveckla sin egen strategi.

Vad mer är, som förra helgens 2-0-seger över Manchester City visade, är Solskjaer en stark taktiker för matcher där United kan motanfalla, men hans lag kan kämpa när det förväntas att bryta ner de svagare klubbarna.

Hade United slagit Crystal Palace, Sheffield United och West Brom den här säsongen (bara fyra extra mål skulle ha gjort det), skulle de bara vara fyra poäng under första.

Allt de behöver är lite mer eldkraft – en touch av magi, ett mål från ingenstans – när de ställs mot ett djupt försvar.

Edinson Cavani och Anthony Martial har gjort 10 ligamål mellan sig den här säsongen. Föreställ dig hur annorlunda deras säsong skulle kunna se ut om Ronaldo ledde linjen…

Real Madrid
Real Madrid har aldrig sett sammanhängande ut under Zinedine Zidane, och medan en enorm skadekris har hållit dem tillbaka, lider fransmannens lag också av en övertro på åldrande stjärnor.

Zidane använder inte särskilt komplex taktik och i den meningen är Ronaldos återkomst till Bernabeu rimlig.

Det skulle dock vara särskilt svårt för Madrid att motivera den kolossala kostnaden för att lägga till ytterligare en spelare i mitten av 30-årsåldern till laget.

Luka Modric, Toni Kroos och Casemiro fortsätter att hålla nere mittfältet, medan en missskjutande anfallslinje har sytts ihop av Karim Benzema.

Det är alltså ingen överraskning att det har blivit allt lättare att luta sig tillbaka och frustrera ett trögt, åldrande Real Madrid-lag.

Zidane behöver en tillströmning av yngre, hungrigare spelare, inte återkomsten av en av deras största spelare någonsin.

Ronaldo tillbaka i Real skulle säkert vara en ovälkommen distraktion, en albatross som ytterligare skadar en klubb som desperat behöver omfamna framtiden.

Och chefen börjar kanske göra just det.

Under hela Reals anständiga körning i december och deras senaste form har Real Madrid vunnit bollen högre upp på planen, attackerat mer direkt och till och med prövat mer ovanliga formationer med ytterbackar som blivit centrala mittfältare.

Det är svårt att se hur Ronaldo, som väldigt sällan trycker, kunde komma messi kläder tillbaka till sitt gamla lag.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *