Fotbollströja Barn Sedan flera år tillbaka verkar det som att Arsenal

Fotbollströja Barn Sedan flera år tillbaka verkar det som att Arsenal alltid hamnar i den förlorande delen av transferaffärer. Sedan de flyttade till Emirates Stadium 2006 har Gunners varit tvungna att tjäna pengar för att täcka de nästan 60 000 sittplatserna och har förlorat massor av toppspelare på vägen. På bara de senaste 12 månaderna har Arsenal förlorat Alex Oxlade-Chamberlain till Liverpool och Alexis Sanchez till Manchester United – två klubbar som för närvarande ligger bekvämt över Gunners.

När det stod klart att duon inte skulle skriva på nya avtal med klubben tvingades Arsene Wenger att flytta dem och det verkar som att det finns ytterligare en skörd av Arsenal-spelare med deras kontrakts utgångsdatum i sikte. En annan spelare som Arsenal förlorade i januari är Olivier Giroud efter att Chelsea snappade upp ur form Gunners forward. Fransmannen har fått en bra start på livet i Chelsea och Blues var också intresserade av Oxlade-Chamberlain innan han slutligen valde att flytta till Liverpool. Enligt The Mirror är Chelsea i för en annan Arsenal-stjärna som de tror inte kommer att förnya sitt kontrakt. Spelaren i fråga är den walesiske landslagsmannen Aaron Ramsey och 27-åringen har gjort sju mål och sex assist på 23 matcher den här säsongen.

På frågan om sitt kontrakt nyligen erkände Ramsey att Gunners inte ens har inlett samtal med honom.” Inget att kommentera för tillfället,” sa Ramsey till BT Sport. ”Jag tror att de har varit upptagna med att binda upp andra kontrakt för tillfället.” Chelseas före detta mittfältare Frank Lampard har sagt att han betygsätter spelaren högt och tydligt, han skulle stödja Blues som gör ett drag för mittfältaren under sommaren.

Lampard sa: ”Jag är en beundrare av Aaron Ramsey och Arsenal måste försöka säkra hans långsiktiga framtid i klubben.” Ramsey har drygt ett år kvar på sitt kontrakt och återigen har Arsenal hamnat i en position där en av deras nyckelspelares affärer håller på att ta slut. ”Jag känner viss sympati för honom eftersom hans position har förändrats under åren i klubben. Ibland, eftersom de har haft så många offensiva mittfältare, har han släppts längre bak.

”Han är klass när han är som bäst och jag känner att det finns psg tröja en annan nivå för honom att sträva efter. Han visade stor kvalitet vid EM 2016.” Antonio Conte har konsekvent stönat över Chelseas misslyckande att spendera pengar, skulle han få sin önskan för Ramsey?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *