fotbollströja eget namn Förre Real Madrid-kaptenen Sergio Ramos

fotbollströja eget namn Förre Real Madrid-kaptenen Sergio Ramos har gjort ett chockerkännande angående Lionel Messi och hans flytt till Paris Saint-Germain.

I galleriet ovan är spelarna Ramos avslöjade att han pratade med innan han skrev på för PSG!

Övergångsfönstret i början av kampanjen 2021/22 tillhörde utan tvekan de franska jättarna, som välkomnade Ramos, Gianluigi Donnarumma, Georginio Wijnaldum och Messi till Ligue 1 som friagentvärvningar.

Marocko landslagsmannen Achraf Hakimi anslöt sig under tiden till klubben i en affär värd €60 miljoner (R1 miljard) från förra säsongens Serie A-mästare Inter Milan, vilket avsevärt stärkte de tillgängliga alternativen för Mauricio Pochettino.

När det gäller de som kom gratis var Ramos den förste att engagera sig i PSG:s projekt, med hans flytt som kom mer än en månad innan Messi hade skrivit på ett tvåårskontrakt i augusti, även om de två spelarna presenterades samtidigt .

Ramos har nu erkänt att han hade ett samtal med sin tidigare rival i Barcelona innan han satte pennan på papper i Paris, vilket tyder på att hans argentinska kollega kan ha haft sikte på PSG ett tag innan han fick reda på att han inte kunde stanna på Blaugrana.

Här rankas Ramos och Messi bland PSG:s 10 högst betalda spelare den här säsongen:

”(Processen att skriva på för PSG) var bra”, sa han till PSG:s officiella klubbmedia.

”Innan jag skrev på mitt kontrakt hade jag redan pratat med de andra spelarna, inklusive Leo (Messi), Keylor (Navas), som är som en bror.

”Vi hade redan pratat om det tidigare. Även med Neymar (Junior) och andra lagkamrater. Mottagandet har varit extraordinärt, vilket gjort min anpassning mycket lättare.”

35-åringen sa också att han tror att PSG är laget att slå den här säsongen.

”Med projektet det har och spelarna som det är signerat. Men nu måste vi bevisa det”, fortsatte han.

”Det betyder att förtjäna vårt vapen, bevisa att vi är ett bra lag med bra spelare. Och det måste göras på planen.

Ramos Nets första mål på Messis återkomst för PSG

”Vi jobbar bra för tillfället och vi kommer att försöka vinna alla juventus kläder barn titlar. PSG är ett fantastiskt lag, även om det inte har många år av historia. Det är ett unikt sportprojekt och alla spelare vill kom hit.”

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *