fotbollströja eget namn När Liverpool lottades i en Champions

fotbollströja eget namn När Liverpool lottades i en Champions League-grupp tillsammans med Spartak Moskva och Maribor, skulle du inte klandra dem om de kände sig lite nöjda. Men efter i går kväll kommer Kopites att vara rädda för att möta de ryska och slovenska lagen efter ett tag. chockerande scener i deras grupp E-match. Medan Liverpool och Sevilla spelade en underhållande 2-2 på Anfield, drabbade Spartak Moskva och Maribor samman.

Före matchen drabbade Maribor-fansen – av vilka många hade masker på sig – med polisen i ganska skrämmande bilder. Och under matchen hände något ännu mer läskigt. Den här gången var det de ryska fansen inblandade. Under den första halvleken hände en bortasupportern avfyrade en blosspistol som var farligt nära att träffa domaren. Som tur var undvek den honom med nöd och näppe och missade någon av de andra spelarna på planen också. Chockerande. Naturligtvis var det Rysslandsfans som orsakade mycket av problem vid EM 2016 med oprovocerade attacker på rivaliserande fans, medan landet förbereder sig för att vara värd för VM nästa sommar. Båda klubbarna kommer nu att svettas över eventuella straff om Uefa utreder – något som kan gynna Liverpool om de måste spela några matcher bakom stängda dörrar.

På planen spelade Maribor och Spartak Moskva oavgjort 1-1 för att lämna gruppen fint balanserad efter den första matchdagen. Om mindre än två veckor kommer Jurgen Klopps män att resa till Ryssland för att ta sig an Spartak Moskva. Jag skyller inte på Liverpool-fansen för att de kände sig lite rädda efter liverpool tröja barn salah vad de såg i går kväll.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *